Ik zoek een medewerker.

Als werkgever wil je niet alleen geschikte en gemotiveerde medewerkers, maar ook het risico op hoge ontslagkosten of jarenlang ziektekosten betalen beperken. Jobpertunity biedt de mogelijkheid om de flexibiliteit van nieuwe medewerkers te vergroten en je risico’s te verkleinen.

Het beste personeel
uit de hele wereld

Door het tekort aan technici uit Europa zijn wij verder gaan zoeken. Wij hebben een groot netwerk in Azië die hoogopgeleide jonge ingenieurs kunnen bemiddelen. Onze kandidaten willen zich hier permanent vestigen en integreren.

Deze kenniswerkers werken hier met vergunning van de IND. We zijn hiervoor een gespecialiseerde IND referent. Onze internationale medewerkers zijn goed opgeleid, betrouwbaar, zeer gemotiveerd, waar nodig gecertificeerd en staan klaar om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. 

.

Onze vakmensen

/ vind de geschikte kandidaat

 

CNC Verspaners

Developers

Technici

Ingenieurs

Programmeurs

Stucadoors

Monteurs

Elektriciens

Metselaars

Dakdekkers

Loodgieters

IT Backend

Tegelzetters

Autocad

Tekla

CE chauffeurs

IT Frontend

 

Ons Aanbod

Bij Jobpertunity gaat het erom dat jij de juiste mensen op de werkvloer krijgt, waar jij ze nodig hebt. Nog een aantal voordelen van onze kandidaten zijn: een laag ziekteverzuim, een zeer brede inzetbaarheid en een positieve werkhouding.

Een professionele en persoonlijke begeleiding bij de vakspecialisten die bij uw project betrokken zijn, vinden wij zeer vanzelfsprekend. Uiteraard ontvangen onze medewerkers conform de wetgeving een goed salaris. Ook zorgen wij voor de ziektekosten verzekering ,het vervoer en overige randzaken.

We zorgen niet alleen voor goed personeel, maar ook een goede huisvesting wordt volledig door ons geregeld. Onze huisvestiging is volgens de SNF normering.

Doe je liever zelf de werving en selectie?

Door onze jarenlange ervaring in detachering hebben wij kennis om medewerkers op correcte wijze te verlonen. Wanneer je zelf een geschikte kandidaat hebt gevonden regelen wij het papierwerk. Zo zorgen wij ervoor dat jij de kandidaat kunt aannemen zonder te hoeven denken aan het regel- en papierwerk eromheen. Desgewenst kunnen wij ook de IND procedure voor je afhandelen. De kandidaat krijgt vervolgens een contract bij Jobpertunity. Concreet betekent dit dat wij de medewerker in dienst nemen, het papierwerk regelen en het salaris uitbetalen. De medewerker is verzekerd van goed werkgeverschap.

Social return & MVO

+

Doorgroeien

Bij ons kunnen medewerkers gebruikmaken van vele extra’s op het gebied van opleiding waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Re-integratie

Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans om toe te treden tot of te re-integreren in de arbeidsmarkt.

Voordelen werkgevers

Wij bieden werkgevers, met medewerkers die re-integreren of toetreden middels de participatiewet, de helpende hand om te profiteren van de voordelen conform de participatiewet.

+

Participatiewet

De participatiewet vraagt werkgevers meer banen te creëren voor kwetsbare doelgroepen. Hiervoor zijn wij uw betrouwbare partner, zodat uw bedrijf werk aan deze groep mensen kan bieden.

Meer weten?

Neem contact met ons op of plan een afspraak en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.