Ik zoek een baan.

Onze buitenlandse werknemers kunnen rekenen op volledige ondersteuning bij het immigratie-, registratie- en integratieproces. We regelen niet alleen het papierwerk, ook het vervoer, accomatie, zorgverzekering en vele andere randzaken worden door ons geregeld. Wij bieden jou als werknemer mogelijkheden om voor lange termijn in Nederland bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Als het werk daar stopt proberen wij je te herplaatsen bij een andere opdrachtgever. Zo helpen wij je graag verder bij je carrière!

Wat wij bieden

Vanuit onze uitzendachtergrond beschikken wij over een groot netwerk en hebben we veel ervaring met het zoeken en vinden van werk voor mensen. Daardoor hebben wij mogelijkheden om jou te begeleiden naar nieuwe uitdagingen. Wij kunnen je makkelijker ander werk bieden en zorgen daarmee voor meer werkzekerheid. Wij vinden het belangrijk om onze kenniswerkers te ontzorgen. Het proces van immigreren nemen wij op ons en bij het integreren en naturaliseren bieden we onze kenniswerkers begeleiding. 

Wij bieden ook opleidingsmogelijkheden en we hechten veel waarde aan en (beter) functioneren. Door onze gestructureerde aanpak proberen wij zowel werknemers als werkgevers bewust te maken van het belang van duurzame inzetbaarheid. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat beide partijen zich goed kunnen ontwikkelen en meebewegen in de flexibele en veranderende arbeidsmarkt.

In onze blog vind je veel tips voor bijvoorbeeld het schrijven van een sollicitatiebrief, hoe je goed voor de dag komt bij een sollicatiegesprek en tips voor als je eenmaal aan het werk bent. Door onze jarenlange ervaringen in de detachering kunnen wij ook  aangeven waar werknemers op letten tijdens het selecteren van een geschikte kandidaat.
  • Ondersteuning 75% 75%
  • Kennis 80% 80%
  • Doorgroeimogelijkheden 95% 95%

Social Return

Hulp en ondersteuning

Wij bieden medewerkers en uitzendkrachten ondersteuning waar nodig en staan altijd klaar om te helpen waar nodig.

Talen en cultuur

Door onze kennis en ervaring van verschillende landen en culturen kunnen wij ook ondersteuning bieden aan buitenlandse uitzendkrachten.

Eerlijk handelen

Wij staan voor eerlijk en integer handelen en onze diensten bieden wij dan ook aan op een open en transparante wijze. Op die manier zijn wij een betrouwbare HR-partner voor zowel werkgevers als werknemers.

Banenzoektocht

Als het contract bij je huidige werkgever eindigt proberen wij je te koppelen aan een andere werkgever. Op deze manier behoudt je je baanzekerheid.

Meer weten?

Neem contact met ons op of plan een afspraak en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.